Targi EuroGastro 21-23 marca - będziemy tam!
Randka z ekspertem z gastronomii już 21-23 marca 2018 na Targach Eurogastro w Warszawie. Pytaj o co chcesz zupełnie za darmo!
Nasz partner POSbistro organizuje randki z ekspertami HoReCa! Już teraz można zapisywać się na bezpłatne, 30-minutowe konsultacje z wybranym specjalistą z branży HoReCa.
Chcesz rozwinąć swój biznes, aby przynosił większe zyski? Chcesz otworzyć swój punkt gastronomiczny i potrzebujesz odpowiedzi na mnożące się pytania?
Zapraszamy do konsultacji z praktykami z branży gastronomicznej!
Eksperci, do których możesz zapisać się na konsultacje:
Marta Kuznowicz - Kierownik działu IT, Dominium Pizza
- Jak optymalnie zarządzać menu w sieciach i franczyzach?
- Magazyn i receptury od strony informatycznej.
- Efektywne wykorzystanie technologii IT w sieciach gastronomicznych.
|
|
Marta Kosecka - Adwokat i autorka bloga przepisnagastronomie.pl
- Jakie umowy dla pracowników?
- Umowy na wynajem lokalu, na co zwracać uwagę?
- RODO w gastronomii, czyli co musisz wiedzieć o nowych przepisach?
|
|
Mateusz Wawro - Autor kanału Głodny na Youtube
- Od food trucka do lokalu, jak to zrobić?
- Menu i szerokość asortymentu w małej gastronomii,
- Czy aby na pewno potrzebujesz food trucka?
|
|
Mateusz Szpak - Współzałożyciel franczyzy, Frytki belgijskie w Krakowie
- Jak otworzyć foodtrucka i nie zamknąć go po roku?
- Wszystko czego nie spodziewasz się otwierając foodtrucka
- Jak zorganizować sukces w street foodzie?
|
|
Magda Sławińska-Rzemek - Doradca podatkowy, Infakt
- Podatki w gastronomii
- Obowiązki związane z zatrudnieniem pracowników i dotacje na zatrudnienie
- Rozliczanie programów lojalnościowych oraz napiwków w gastronomii
|
|
Tymon Krzywodajć - Projekt Manager, Kekemeke
- Program lojalnościowy jako narzędzie marketingowe
- Bezpieczeństwo systemów lojalnościowych
- Rola personelu w efektywnosci programów lojalnościowych
|
|
Edyta Małkiewicz - Dyrektor Handlowa, Paymax
- Wszystko o terminalach płatniczych i kwestiach formalno-prawnych,
- Terminale płatnicze czyli na co zwracać uwagę przy ocenie oferty?
|
|
Dominik Hubicki - Właściel kawiarni, Via Caffe w Krakowie
- Dywersyfikacja oferty w kawiarni, czyli co pomaga więcej zarabiać?
- Jak łączyć kawę z dodatkami i co smakuje najlepiej?
- Jak napisać dobry binzesplan na otwarcie kawiarni?
|
|
Jarosław Jasiński - Sommelier, Adviser and wine purchaser, Odkupienie Win
- Jak układać kartę win?
- Jak zarabiać na winie?
- Wino i jedzenie - wartość dodana (wine & food pairing)
|
|
Bartłomiej Gołębiowski - Manager, Hard Rock Cafe
- Menu engineering czyli jak poprawić dochodowość menu
- Jak przekonać pracowników do podnoszenia sprzedaży?
- Jak zarządzać kosztami?
|
|
Tomasz Jench - Właściciel franczyzy, NYPD
- Współpraca z portalami do zamówień online - na co uważać?
- Aspekty formalne przy otwieraniu pizzerii (VAT, HACCP, magazyn) oraz dobór lokalizacji
|
|
Grzegorz Aksamit - Wiceprezes, Stava
- Uruchomienie dowozów jedzenia w restauracji od zera
- Optymalizacja dowozów jedzenia w restauracji
- Rentowność i finanse w branży dowozów jedzenia
|
Szczególnie zachęcamy do udziału w konsultacjach z Magdaleną Greloch!
Magdalena Greloch - Wiceprezes zarządu, ESC SA
- Jak uzyskać dofinansowanie na urządzenie fiskalne?
- Fiskalizacja online, z czym to się wiąże?
- Infrastruktura IT w lokalach gastronomicznych
|
ZAPISZ SIĘ NA BEZPŁATNE KONSULTACJE
Zapraszamy na STOISKO D-18 (OBOK OLIMPIADY KAWY) podczas Targów EuroGastro (ul. Marsa 56c w Warszawie). Każdy, kto dokona rejestracji online, może odbyć całkowicie bezpłatne konsultacje z wybranym przez siebie specjalistą. Konsultacje będą odbywać się w blokach 30-minutowych.
Chcesz otrzymać zaproszenie uprawniające do bezpłatnego wejścia na teren targów EuroGastro 2018?