7-9 listopada 2018 wraz z POSbistro gościliśmy na Targach HoReCa w EXPO Kraków przy ulicy Galicyjskiej.
Jeszcze odrobinę rozemocjonowani oddajemy w Państwa ręce kilka ujęć z Targów HoReCa. To była ogromna przyjemność współpracować z naszym wieloletnim partnerem biznesowym
POSbistro, producentem mobilnego oprogramowania gastronomicznego.
Jako czołowy dystrybutor w Małopolsce specjalizujący się w
sprzedaży kas fiskalnych i drukarek fiskalnych oraz
oprogramowania dla gastronomii, mieliśmy okazję zapoznać się z nowinkami branżowymi.
Takie wydarzenie pozwala rzucić świeże spojrzenie na produkty, które oferujemy naszym klientom. Każde spotkanie z innym specjalistą HoReCa to okazja do wymiany wieloletnich doświadczeń.
Targi HoReCa 2018
7-9 listopada 2018 braliśmy udział w Targach HoReCa. Zespół ESC SA można było spotkać przy stoisku POSbistro. 💙 W ramach "Randki z ekspertem" goście targów mogli porozmawiać ze specjalistami z Kekemeke, UpMenu, Stava, VIA CAFFE, Blossom czy Frytki Belgijskie w Krakowie 💫 Wszystkim, z którymi mieliśmy okazję się spotkać - dziękujemy! Każda rozmowa daje nam pozytywnego kopa do dalszego działania i jest okazją do wymiany doświadczeń. 🥂 Sprawne oko dojrzy na filmie stoiska: Blue Drop Coffee Roasters, Yesovens, Gazowe Rewolucje z Promienniki Vulkan, Pizza Contenta i NOWOŚCI GASTRONOMICZNE - czasopismo restauratorów 💙
Opublikowany przez ESC SA Piątek, 16 listopada 2018
Zapraszamy do obejrzenia fotorelacji i zachęcamy do śledzenia nas na
naszym fanpage!
Przez cały czas trwania targów rozdawaliśmy ulotki ze specjalnym rabatem na zestawy sprzedażowe dla gastronomii.
CEO POSbistro Marcin Czesak z Prezesem Zarządu ESC SA - Robertem Kubiczem.
Mobilny program gastronomiczny POSbistro.
Paulina Janus z Wiceprezes Zarządu ESC SA - Magdaleną Greloch.
Specjalista ds. Klientów kluczowych - Magdalena Windak.
O nasze nawodnienie dbała Wysowianka Zdrój.
Wiceprezes Zarządu ESC SA Piotr Zawiślak z CEO POSbistro Marcinem Czesakiem.
Specjalista ds. Klientów kluczowych Urszula Kika odpowiada na pytania związane z wdrożeniem programu.
POSpager - system usprawniający komunikację między kuchnią, a kelnerem.
Stoisko POSbistro w całej okazałości.
UpMenu - system do zamawiania jedzenia online, zintegrowany z POSbistro.
Prezentacja działania pracy programu POSbistro.
Nasi goście mieli okazję samodzielnie wypróbować sprzęt i oprogramowanie.
Prezes Zarządu ESC SA - Robert Kubicz.
Prezentacja oprogramowania na różnego typu urządzeniach.
Nie próżnowaliśmy! W trakcie trwania targów tworzyliśmy indywidualne oferty dla naszych klientów.
Każdego dnia stoisko POSbistro cieszyło się żywym zainteresowaniem gości.
Część naszego Działu Handlowego :)
Każdy specjalista ESC SA mógł dołączyć do naszej ulotki swoją wizytówkę. Klient miał pewność z kim będzie rozmawiać.
W trakcie trwania targów mieliśmy chwilę, żeby zwiedzić inne stoiska.
Nieco zmęczone ale zadowolone dziewczyny z ESC SA.
POSbistro dba w swojej identyfikacji wizualnej o każdy, nawet najdrobniejszy szczegół.